top of page

Get in Touch

General Questions: info@thesipsak.org

Press/Media: media@thesipsak.org

  • Facebook
  • Twitter
  • TikTok
  • Instagram

Thanks for submitting!

Барате помош за вашето патување со хранење?

Еве неколку одлични ресурси за професионалци во вашата област.

Ако ви треба водство во вашето патување хранејќи го вашето бебе побарајте помош од професионалци кои се специјализирани за поддршка за лактација, доење и советување. SipSak го поддржува вашето патување и се надеваме дека ќе бидеме сојузник и поддршка ако и кога ви требаме. 

bottom of page